Påminnelse!

Glöm inte den nya adressen!

Följ linnlundholm.se med bloglovin:


Follow Linn Lundholm

Ny adress!

Nu tar jag mitt pick och pack och lämnar blogg.se!
Spännande va?
Så hejhejhejdå linnmarias, glöm inte att byta adress i bloglovin eller vilken rss-läsare ni använder. Den nya bloggen, som ni genast ska beöka är:(tryck på bilden)

Blueberry&lemon

Min frukost består av blåbärste och rostat bröd med lemoncurd
 dsc07224 dsc07216 dsc07229kopia

God kväll

Bara för att Lukas nynnade på den här låten förut idag så lyssnar jag nu på Anna Ternheim mitt i natten medan jag sitter och redigerar foton till uppdraget. Vanligtvis står jag fast vid att det här är deppig musik som man bara blir just deppig av. Men så här i min ensamhet i köket kände jag mig plötsligt lite vemodig och då har jag ingening emot Annas sällskap.

Jo så här är det vänner, jag håller på att byta blogg, det är en del av mitt projektarbete, tyvärr är det hela tiden fler grejer som ska fixas med den nya, men nu i helgen hoppas jag verkligen att jag kan byta till den. Saknar nämligen helt inspiration här bland alla nyckelpigor hehehe...

Imorgon har Karin och Mika fest!
Vi kommer se ut ungefär så här:


Spännande va?

Zzzz

Nej men om man skulle ta och sova då...Zzzzzz....

Semla

Mmmm semla!
Åh det ligger en jättesöt pojke (samma söta pojke som sitter och väntar på att jag ska tillåta honom äta på semlan här uppe) bredvid mig och sover! Han kan få min säng i natt, så tar jag soffan, han är värd den!

A man with a gun


jacka - cubus, randig - weekday, jeans - CM, converse, väska - gina tricot (!!!)


Mycket nöjd med mitt senaste inköp!

Förresten, min bf (alex envisas med att jag ska kalla Lukas för bf) la upp en låt på sin myspace här om dagen, han skrev ihop den på någon timme... Jag fattar inte?! Varför kan inte jag?
Jaja, den är i vilket fall väldigt mysig, så ni kan ju lyssna här.

RSS 2.0